Despre site

Irina Costache, medic pediatruContinutul acestui site este creat si moderat de dr. Irina Costache, medic primar pediatru

www.pediatricblog.info, ca si site-ul vechi www.mamicapediatru.ro reprezinta o modalitate de informare, comunicare si educare in domeniul Pediatriei. Site-ul se adreseaza parintilor si celor interesati de domeniu. Informatiile nu reprezinta un substitut pentru consultul medical al doctorului dvs. Asa cum nu se poate judeca un lucru cu o singura masura in acelasi fel tratamentul unui pacient nu seamana cu al altuia, in functie de fapte si circumstante se aplica diverse metode de vindecare in mod individual.

Informatiile personale (date medicale, e-mail-uri, date de contact) vor ramane confidentiale si nu vor fi vandute sau oferite unei terte parti indiferent de nivelul de incredere al acesteia.

Politica de publicitate si suport

Publicitatea in acest site este acceptata in urmatoarele conditii:

Prin bannere si link-uri in vederea suplimentarii informatiei cu privire la subiectul blogului.

Publicitate prin reclame Google bine delimitate in cadrul spatial al website-ului pentru care autoarea nu isi poate asuma responsaailitatea sau recomanda utilizarea produselor, serviciilor afisate. Acestea pot fi chiar si in contradictie cu recomandarile din continutul blogului.

Autorul va realiza un continut editorial separat fata de partea publicitara, publicitatea nu va avea influenta asupra continutului editorial.

Acest site este sustinut material de catre dr. Irina Costache, medic specialist pediatru.

  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *