Pacientilor mei

E vineri si vinerea incep sa traiesc. Cumva de luni si pana vineri #rezist, iar de vineri incep sa si traiesc. Asta simt cel mai pregnant din martie 2020 si nu se intampla pentru ca mor de frica grozavului virus, ci pentru ca obosesc. O fi varsta :))) domne. O fi faptul ca 7 ore sunt intense, pline, de multe ori fara pauza si pentru ca aud, respir, citesc si gandesc pentru oamenii din acel cabinet, din acel moment.

Astazi cateva ganduri scurte la sfarsitul acestei saptamane intense.

Vreau sa multumesc pacientilor mei, parintii lui E. cu miozita, pentru ca avut incredere in mine si rabdare si liniste. Chiar daca nu am confirmat gripa, tot pe acolo se invarte diagnosticul. Chiar daca e iulie, chiar daca ar fi trebuie sa avem doar diarei, herpangine si copii sanatosi, avem di tati. Inclusiv gripa.

Vreau sa multumesc pacientilor mei nascuti in timpuri de covid cu infectie herpetica:))) pentru ca au rezistat 4 zile juma de febra in bulgaristan pana au aparut si bubele si s-a terminat si boala. Bine, maine se termina si concediul, dar macar o zi de plaja sa fie! Oamenii acestia au facut la dungulita tot ce am stabilit impreuna si au invins:).

Vreau sa le multumesc celor doua familii cu copiii care au invins cate o malignitate si care de peste 6 ani au incredere in mine. Ca nu ratez ceva si ca sunt acolo, langa ei. Se numeste incredere reciproca.

Vreau sa le multumesc celor (atentie) 90% (pe numarate) de parinti care vin in cabinet si care sunt vaccinati impotriva covid. Oameni care vin cu respect, arata respect si merita respect. Nenumaratelor mame care alapteaza si s-au vaccinat. Nenumaratelor gravide care s-au vaccinat. Pacientei mele de marti, care s-a vaccinat a doua zi dupa ce atata vreme nu a dorit. Tuturor pacientilor pe care i-am programat in platforma. Tuturor celor carora le-am dat de gandit si care si-au reconsiderat opinia. Tuturor celor care arata RESPECT. 

Vreau sa le multumesc copiilor pentru ca ma lasa sa-i dezbrac, imbrac, examinez gatul, desi e tare neplacuta treaba asta. Sa le multumesc pentru zambetelor lor, mai ales dimineata, cand imi este cel mai greu. Sa le multumesc pentru candoare si inocenta si dragalasenia lor. De multe ori am zis ca pediatria a fost un cadou pe care nu stiu daca as fi fost suficient de inteligenta emotional sa mi-l fac singura.

Sa fie liniste. Sa va vaccinati. Sa fie bine. Weekend frumos.


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of