Cine sunt castigatorii taberelor Logiscool? (concurs)

Wow!!!! Concursul pentru bursele Logiscool s-a incheiat in aceasta dimineata. A fost o experienta si pentru mine, sa fiu mereu atenta la toate comentariile primite, sa le moderez in timp util si in plus o bucurie mare sa pot face parinti si copii fericiti. Recunosc faptul ca imi place mai mult sa daruiesc cadouri decat si primesc si ma bucura faptul ca astazi am putut face asta.

Daca doriti sa ne auziti, pe mine si pe Vladut cum ne-am descurcat in PRIMUL nostru video il gasiti mai jos. Le astept pe cele doua castigatoare sa CONFIRME in 24 ore faptul ca sunt FERME in ceea ce priveste inscrierea in tabara de vara Logiscool  a unui copil cu varsta intre 7 si 17 ani :). In cazul in care din diverse motive nu mai pot participa maine voi face o noua extragere.  Succes copii si mamici!

Asadar le astept pe doamnele  CRISTINA MANOILA si ELIZA IANCU  sa imi scrie FERM ca doresc cele 2 burse! Aveti 24 ore doamne dragi si cate un mail de raspuns sau comentariu sau aici sau pe facebook! Succes!

A doua extragere pentru ca una dintre câștigătoarele de ieri nu poate accesa premiul a indicat – o pe..Luminita! Luminita ai 24 de ore sa imi scrii un mesaj 🙂 de confirmare FERMA! FELICITĂRI!

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

5 Comments on "Cine sunt castigatorii taberelor Logiscool? (concurs)"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
CRISTINA MANOILA
Guest
CRISTINA MANOILA

Bună ziua, mă gândeam eu ca daca am câștigat la concurs e ceva in neregulă. Acum am observat ca in Brasov nu exista sediu, cand am citit inițial Alba Iulia, Târgu Mureș , Sibiu.., nici nu m-am gândit că nu e si-n Brasov. Oricum, multumesc. Baietelului meu de 7 ani i-ar fi plăcut foarte mult, bine ca nu i-am zis pentru a nu-l dezamăgi. În caz că se organizează și la Brașov, poate se reportează atunci?

Eliza
Guest
Eliza

Draga Irina, suntem nerăbdători! Multumim mult pt ocazia asta. E prima dată ever cand câștig ceva și sunt și mai bucuroasă că e prin draga noastră inimoasa doamna doctor. Deja ne am uitat sa vedem ce alegem. Vom profita, cu siguranță de ocazie!

Luminita
Guest
Luminita

Multumim!! Copilul o sa fie superfericit !