Fiti happy la Happy Cinema

In sfarsit a venit iarna si in Bucuresti. Happy joy joy. Sau ne/joy pentru cei multi care nu pot lucra de acasa (like the doctors….) Profii pare ca au scapat, de vreme ce  vacanta tocmai s-a prelungit cu inca 2 zile, cel putin in Bucuresti, pe motiv de gerul Bobotezei. Si aici incepe distractia…afara e ger, in casa se plictiseste….

Nu-mi place la mall.Nu-mi mai place la mall. Nu-mi place sa merg la shopping (stiu, sunt probabil atipica si ar trebui sa reevaluez problema). Cand s-a deschis primul mall in Bucuresti acum 21231 de ani a fost…oauu. Imi amintesc cum savuram fiecare magazin, cat de misto mi s-a parut sa ai mancare/magazine/cinema intr-un singur loc. Era un loc cozy plin de energie vibranta, culoare. Era ca o mica enclava in Bucurestiul prafuit si fara foarte multe tentatii, de vreme ce coborai din fostul circ al foamei si te izbeau blocurile urate, mici, inghesuite, “de nefamilisti” de vis-a-vis. Cred ca blocurile acelea sunt inca acolo. Doar eu am uitat sa mai trec pe la mall. In timp au aparut atat de multe, incat interesul s-a pierdut de tot.

Cred ca pentru mine Afi a pus capac. Este un centru comercial la care daca ma gandesc imi ….zornaie creirii. Singurul loc din Afi unde m-as putea simti bine este in lift. Unde in sfarsit te poti auzi cand vorbesti cu cel/cea de langa tine. Este un zgomot de fond infernal, o acustica destul de bizara care o veni probabil din arhitectura locului (desi  mi se pare un cuvant prea pretentios).

happycinema

Si atunci cum sa va vorbesc despre un cinema dintr-un mall? Pentru ca, cu ocazia relansarii lui, am avut ocazia sa descopar un loc LINISTIT. “Happy Cinema” vietuieste in Liberty Center, mall-ul de pe Soseaua Progresului sau”trafic greu”. Este un brand construit cu un capital 100% romanesc, care a pornit inspre Bucuresti din tara si nu invers.  Happy Cinema isi propune sa ofere aceleasi filme pe care le gasiti in toate celelalte locatii la preturi accesibile, fara sa pierdeti din calitatea serviciilor, astfel :” detaliile sunt puse la punct, vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e buna, fotoliul e confortabil, casierul iti zambeste, bautura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ti consuma intregul buget alocat iesirilor în oras” .

Noua locatie se distinge si prin faptul ca ofera SI CONTINUT ALTERNATIV: piese de teatru si petreceri pentru copii si adulti, poate organiza evenimente personale si corporate. E o locatie linistita, intr-un mall mai putin vizitat, ecranat poate de big Afi situat destul de aproape, dar cu nimic mai prejos in oferta cinematografica, la preturi cel putin decente.

PS1: de sfantul Ion cei sarbatoriti primesc un bilet gratuit, pe baza CI.

PS2: multumesc Alina pentru sugestie, imi umple inima sa povestesc despre realizari romanesti.

PS3: acesta este un post, daca vreti publicitar, dar benevol.


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of