Despre telefoane mobile si barbati

Atentie spoiler alert sau off topic sau cum vreti voi: acesta nu este un post medical, nici macar unul mamicistic. Dar nu mi-l pot abtine. Creste in creierul meu inca de azi noapte de la 5 dimineata cand fi-miu ala mic, dar care evident devine mare iar si iar s-a trezit. This time el stie pentru ce. Si cum telefonul meu e prietenul meu de 2 ani incoace…ca doar ce sa faci cat el suge, se matzaie, se catzaie, atipeste si se retrezeste. Nu, nu ma joc solitaire desi as putea. Am abandonat si facebookul, ca la 5 noaptea e cam la fel ca la 12 noaptea, lumea normala doarme deh. Raman prietenii nostri DESTEPTI, care tocmai au emigrat in Australia sa ne dea buna dimineata ori din gradina, ori din zoo cu cangurul in brate, ori de pe malul oceanului cica iarna in tricou….

Si azi noapte s-a intamplat ca telefonul meu sa fie MORT. Mah dar mort. Fuge amarutul de Vladut toata ziulica. Dar cum il prinde cum hatz youtube. Si daca nu youtube suna, sms, whatsup (p’ala de l’a inventat l’as spanzura), messenger, cat sa reziste. Si e nou nout oameni buni. Bateria deja tine doar juma de zi. Asa ca azi noapte in disperare de cauza agat telefonul barbatului. Care e fostul meu telefon. Asa-i la noi. El le resusciteaza si nu se plange ca mine ca sunt in moarte clinica. Ba chiar le ofera inca ceva ..ani! de glorie. Asa ca fostul meu, trecut de vreo 3 ori prin service dormea linistit la …96% baterie. Si-l iau. Moama ce avere. Anyway ce e nou la el, la husband este ca de cand il are a descoperit si el whatssupul. Si messengerul ca era deja instalat. ­čśÇ . Ba o perioada de timp nu stiu cum a fost cu sincronizarile si cu cloudul dar vedea cam tot al meu. Like poze cu caca si bube pe corp si altele din acelasi range. Teoretic le vedea. Cred ca era de fapt un scroll instantaneu. Oricum cu tehnologia asta moderna cred ca devine foarte greu cu amantlacurile. Ca am impresia ca orice miscare o faci, cineva sigur o urca in cloud sau are o arhiva sau un gps sau o ceva acolo sa stie ca ai fost:D. Uite de ce nokia 3310 era o optiune mai buna!

telefon

Sa revenim la telefon. Mentionez in apararea mea ca in 20 (douazecideaniinoiembrie20) nu i-am controlat niciodata (NICIODATA) nici macar din curiozitate mailul sau sms-urile sau telefonul sau orice. ┬áE pana azi noapte spre dimineata. Si m-am tavalit de ras. Deci e in vreo..cateva, sub 5 grupuri. In 2 e si nevasta-sa adica io. Alea nu m-au interesat :D, normal. E in grupul de fotbal, unde nu-s decat masculi feroce se intelege, discutiile sunt mai ample. Inteleg ca se aduna saptamanal o mana buna de barbati, nu i-am vazut, nu ma lasa :D, care se cunosc inlantuiti. Adica unii pe altii, dar nu toti cu toti. Nu conteaza la sfarsit cine care vine, important este sa alerge dupa balon. Ba, de curand am auzit ca se intolesc cu niste veste colorate care se plimba de la unii la altii si la altii si anterior la altii si ulterior la altii….cumva ca si cand noi femeile ne-am schimba de la unele la altele hai nu pijamaua, dar un capotzel asa. Alea care poarta, io nu. Discutii ample si lungi: intrati pe la intrarea aia, iesiti pe dincolo, sal, sal, cf, vii, nu vii, trece-te in excel sau google drive ca e pe telefon nah, vin 93% , am anulat, ai patit aia 7%, da man sunt bine.

Grupul de la job e si mai fan: neata, neata, pa, pa,ba vezi ca intarzii, pe unde esti frate, mai un banc, porcos normal, la care rad toti, majoritatea barbati de se tavalesc. Stiti voi emoticonul de tavalit. Ala! Apoi ati plecat? da! toti? da! ati incuiau? pai nu e incuiat? cum ies? da cu capu’ sau suna pe y.

Grupurile mele contin fraze de 2 m lungime 7 latime.Intrebari pe 4 randuri. Barfe pe 15. Interminabile. Comentarii si discutii. Pareri despre ce si despre ce nu vrei. Emoticonuri lungi si siropoase. Ursuleti cu inimoare, sticle de sampanie, planuri si ganduri intime sau nu. Despre iubiri si neiubiri, despre caca copii si pipi copii, despre kilograme si plansete bocete. Despre haine si pantofi. Despre ORICE. Nu ca el/ei: despre…NIMIC. ┬áBarbatul este o specie de om uniloculara. De multe ori imi lasa impresia ca orice ai zice el aude selectiv. Intra cum intra masina noastra anii trecuti : in protectie. Si atunci nu mai functiona aerul conditionat. Eh, asa cred ca e si la ei. Nu ne mai aud. Nu aud nici ca febra, nici ca ne-am trezit de x ori noaptea. Adicatelea e de 2 ani, ce e nou? Lui sa-i spui simplu, scurt, la obiect in 2 cuvine nu fraze, ce e nou, important. Adica ce merita 2mm cubi din creierul lor pretios. Nu avem paine. Nu avem paine azi. Asta nu penetreaza. Nu avem paine azi, te rog sa cumperi. Nu penetreaza nici asta, e lunga fraza, te-a pierdut la jumatate. Ai doua variante: una din vorbe unde nu ai certitudine: ia paine azi! sau una din scripte unde verifici daca e “seen” in telefon: pls ia paine! fara desene si emoticoane in plus ca iar il pierzi.

De asta il iubesc. Pe el. Sunt misto asa uniloculari. Ne echilibreaza. Cam cum ar arata o lume numai de femei? Va spun eu…ar fi un zgomot infernal. Enjoy week-end si inchideti smartphonurile. Viata e mai roz dincolo.


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

1 Comment on "Despre telefoane mobile si barbati"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margareta
Guest
Margareta

comic..este o povestrire sf de Cristian Mihail Teodorescu – Majoratul Segolenei din vol SF doi- in sennsul asta o lume de femei..si tb sa citessti- ff faina
http://www.studentiq.ro/bookmark/view/cristian-teodorescu-prezinta-s-f-doi