Mamica pediatru

A venit primavara si-n loc’sorul asta drag mie si inteleg ca si voua. Au trecut ceva ani de cand am scris primul cuvant online, de cand am pus primul gand aici in eter catre voi, fara planuri si fara asteptari. O fac o data in plus de drag, pentru mine in primul rand, in haine noi, mai dichisite zic eu, muncite din plin si care nah, mai trebuie pe ici pe colo calcate si ajustate in urmatoarele zile. Sa nu va pierdeti rabdarea, ca se usuca ele, straiele, se incarca ele pozele si povestim iar despre bolesnite impreuna.  In general multumesti multora. Eu trebuie sa spun ca da, am cui sa multumesc, unui manunchi de oameni stransi in jurul meu eistiucumsidecemasuporta, care au tinut mortis sa imi ofere, sa ne ofere o casa noua.

Le multumesc pentru toate bucatile de somn pierdute dupa job, adormit copiii,  pentru timpul lor investit aici, pentru ca au crezut si cred in mine.  Am invatat cuvinte noi, pe care le inteleg partial spre deloc cum sunt DNS-uri, VPN-uri, proxy-uri, hostinguri and all that kind of staff. E misto sa fi maritata cu un IT-ist recunosc, pe alocuri, doar ca nu se prea deranjeaza sa traduca chineza din jur, la ritmul la care au avut de implementat schimbari si cata munca s-a depus nici nu-i de mirare .poza MPSi totusi voi multumi: Irina S. tu esti un motor si o raza de soare, o mama grozava si un om minunat, o minte brici, echilibrata si ambitioasa. Si m-ai tinut de mana si de picior si de suflet. Multumesc Vio, voi doi faceti o echipa nemapomenita, cred ca daca sinapsele voastre s-ar uni ati darama lumea impreuna. Multumesc Zu, pentru ca ai inteles dincolo de cuvinte ce e in sufletul meu si l-ai pictat pentru mine, in cel mai ingenios logo gandit vreodata. Si nu numai. Multumesc Radu pentru ca nu incetezi, orice ar fi, sa stai langa mine si sa crezi in mine. Multumesc voua daca veti veni sau reveni pe pediatricblog.info .


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

2 Comments on "Mamica pediatru"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Radu
Guest
Radu

In sfarsit s-a hotarat si ISP-ul meu sa actualizeze serverele de nume asa ca iata vad si eu minunea 🙂

Ana
Guest
Ana

Imi place! Arata foarte bine! Am observat schimbarea imediat ce am intrat pe site (avandu-l salvat la favorite). M-am uitat de doua ori, ca nu stiam daca am intrat unde stiam ca vreau sa intru. 🙂
Multumim pentru tot!