Mergem impreuna…mai departe (P)

…s-a asternut tacerea si aici si in sufletele noastre. Cu totii am pierdut sau am cunoscut pe cineva care a pierdut pe cineva sau tremuram cu sufleul langa altcineva care lupta. Ce s-a intamplat a fost o nenorocire. Ce a urmat este o consecinta a ceea ce dorim cu totii sa se intample. S-a scris mult pe tema, e multa patima si furie si nu va trece curand. Rezolvari imediate nu vor fi, din pacate, iar ranile din suflete se vor cicatriza greu spre niciodata. Nu sunt in masura sa adaug sau sa sterg ceva din ce s-a spus, dar intr-un context intens, plin de oportunism, intoxicatii media si speculatii in folos personal a unei situatii tragice, cred ca tot ce ne-a ramas este sa ne iubim copiii, familia, sa ne uitam in jur, sa incercam sa ne facem toti bine treaba, atat cat putem si cum putem, FARA SA FACEM RAU. Pentru ca este atat de usor sa faci rau si apoi sa-ti scoti pieptul la inaintare cinic. Fie ca esti patron, primar, angajator, angajat, mama, tata.

ps: Adina draga mea, om frumos, te rog mult LUPTA!

……………………………..

Va invit la targ pentru copii. Poate putin mai tarziu decat ar fi trebuit. In perioada 5-8 noemrbie 2015 la Romexpo se desfasoara Baby Boom Show, targ de toamna pentru viitoare mamici, parinti si copii. Sunt o multime de evenimente la acest targ :

– seminarii in cadrul ˝Scolii viitoarelor mamici˝

– consultatii medicale gratuite

– evaluari gratuite de kinetoterapie

– locuri de joaca pentru copii de toate varstele

– peste 100 de expozanti din Romania, Polonia, Bulgaria si Grecia etc

baby_boom_show

Programul de vizitare continua si astazi pana la ora 19, maine 7 noiembrie 10-19, iar duminica 8 noiembrie 10-16. Biletul de intrare este 10 roni, accesul auto si pietonal se fac pe la poarta B din Bulevardul Expozitiei.

Daca doriti sa vizitati acest targ GRATUIT, va pun la dispozitie 10 INVITATII cu drag, celor care isi exprima aceasta dorinta printr-un comentariu sau imi trimit un mesaj privat.

Toate articolele din acest blog sunt scrise de Irina Costache, medic pediatru.


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of