Alt ..Vlad

Vlad nu este Vlad al meu. Vlad nu e un om mare. Inca. Vlad este asa cum spune prietena mea care il cunoaste un copil  Un copil de 17 ani care are drepturi si vise. Vlad are dreptul la visare. Dar mai ales la VIATA.

Va fi un post scurt pentru ca ma simt apasata. Si rascolita si neom din secunda in care prietena mea mi-a povestit despre Vlad. Este verisorul cumnatului ei, elev la liceu, din Voluntari, un copil care de acum 4 ani se lupta cu ceva ce pare si apare drept dusmanul cel mai frecvent intalnit…cancerul. In 2013 diagnosticat cu sarcom Ewing al scapulei drepte ( os al spatelui). Tratat chirurgical si chimioterapic in Romania, in spitalul M.S. Curie. Cand dusmanul parea invins in 2013 apare recidiva locala urmata la cateva luni de metastaze  pulmonare diagnosticate in noiembrie acelasi an. Se reintervine chirugical pentru metastazele pulmonare care din pacate evolueaza si ultimul CT din septembrie 2014 arata extensie….

Familia este departe de a accepta rezultatul si cauta disperata o solutie. Pana in prezent cei de ANADOLU MEDICAL CENTER, Istanbul au fost singurii care incearca sa mai dea o sansa acestui copil. Mediatizarea cazului se face cumva impotriva dorintei lui, de aceea nu exista foarte multe detalii, dar acestea sunt in posesia mea si se pot trimite la cerere ( documente medicale, rapoarte, CT, rezultate ale biopsiilor).

Etic am invatat ca un medic nu are VOIE sa spuna unui pacient cat mai are de trait sau daca mai are…de acord ca este un caz disperat, dar nu noi suntem cei care decidem cand si daca o lupta trebuie oprita…La Anadolu pot incerca …Nu avem voie sa spunem DEPASIT. Nici unul dintre noi….

Pentru orice fel de ajutor tatal lui Vlad a deschis doua conturi:

Raiffeisen Bank sucursala Voluntari

Titular : Soare Mihail

Lei: RO74RZBR 0000 0600 1236 0741

Euro: RO  72 RZBR 0000 0600 0540 4131

Am ales foarte greu numele lui Vlad al meu…Andrei a venit de la sine…dar Vlad m-a convins la un moment dat…Vlad inseamna ” A CONDUCE, A STAPANI

Pentru ca Vlad cel mare sa stapaneasca lumea in continuare!

 

 PS: MULTUMESC! Ma inclin tuturor celor care vor promova cazul, dona pentru Vlad sau simplu se vor ruga pentru el.

Va stau la dispozitie pentru orice document medical.

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of